Østers ”perle blanche”
39,-
Med vinaigrette, citron og sprødt
Med porcheret æg, peberrod, kapers, syltede sennepskorn og ristet brød
Med chutney og lun brioche
Etoile Filante (ET’s stjerneskud)
249,-
fiskefileter stegt på brød, laks, håndpillede rejer, citron og rød dressing
Med crouton, revet Gruyère, aioli og grillet reje
med lun pandekage, rygeost, rødløg, agurk, citron, hjertesalat og karse
Med sprød kyllingcroquette, stuvet spinat, spejlæg og syrlige salater med trøffelvinaigrette
Ristet torskeryg ”Basquaise”
259,-
Med muslingesauce, mild karry, fennikel og Granny Smith
En spændende ret som køkkenet forbereder fra dag til dag.
Michel Michauds Rørt oksetatar
149,- / 229,-
med salat og pommes frites
En hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner
Agnolotti med kylling
189,-
Med morkler, champignon, sprødt kyllingeskind, parmesan og hønsesky
Entrecôte (med fedtkant)
349,-
Sauce Bearnaise med pommes frites og salat
Ekstra skål pommes frites
49,-
Eller Sauce Bearnaise
Med sødt og sprødt
Klassisk Creme Brulée
99,-
Med fairtrade vanilje
Lun chokolade fondant
109,-
Med vanilje iscreme
Osteria Veglio ”Speciale”
99,-
Med mælkeis, espresso og marengse
Magdalenes fristelser
59,-
til kaffen